In-Sync

Senior adviseur Zorg en Veiligheid

We zoeken ter uitbreiding van ons team een Senior adviseur Zorg en Veiligheid (minimaal 5 jaar ervaring). Zoek je een uitdaging met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een omgeving waarin jouw bijdrage er echt toe doet? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de nieuwe collega die wij zoeken.

full time

JOUW ROL

Als Senior adviseur bij In-sync word je, afhankelijk van je ervaring, ingezet als projectleider, interim-professional of adviseur voor bestuur/ management op projecten binnen het domein Zorg en Veiligheid in de publieke sector. Je bent actief op opdrachten die op het snijvlak van zorg en veiligheid liggen. Dat kan van alles zijn. Denk aan de aanpak van multi-probleemgezinnen, woonoverlast, problematische jeugdgroepen, radicalisering, polarisatie, online criminaliteit en digitale veiligheid. Het gaat vaak om complexe vraagstukken die een integrale aanpak nodig hebben. Verbinding en samenwerking tussen betrokken partijen zijn hierbij bepalende succesfactoren. De projecten zijn divers van aard.

Je kunt hierbij denken aan: 

 • Een interim-opdracht op leidinggevend niveau; 
 • Projectleider van een interessant Zorg en Veiligheidsthema zoals de aanpak van verwarder personen, woonoverlast of jeugdcriminaliteit; 
 • Het schrijven van een strategisch beleidsplan op het gebied van Zorg en Veiligheid van een middelgrote gemeente; 
 • Strategische visievorming op het gebied van Zorg en Veiligheid; 
 • Het invullen van tijdelijke rollen in OOV-teams of binnen het Sociaal domein op detacheringsbasis; 

Je schakelt veelal met management en/of bestuur, afhankelijk van de grootte van het project of de organisatie. Onderwerpen kunnen hierbij politiek gevoelig liggen. Daarnaast kun je ingezet worden als adviseur bij teams in ontwikkeling. Veel projecten zul je zelfstandig of in samenwerking met een andere adviseur realiseren. Hierin verwachten we een proactieve rol van jou. Als adviseur beschik je over een sterk netwerk of ben je in staat dit te ontwikkelen. Met dat netwerk weet je kansen voor interessante opdrachten voor jezelf en het team te verzilveren. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en weet dit te vertalen naar producten en diensten die we als In-sync kunnen aanbieden.

OVER JOU

Als adviseur sta je stevig in je schoenen en vind je het leuk om verschillende projecten tegelijkertijd te doen. Je bent communicatief vaardig, legt gemakkelijk verbinding tussen mensen en je bent gedreven door de inhoud. Je weet draagkracht te creëren bij de interne klant en kan hem of haar uitstekend adviseren. Projectmatig werken voelt voor jou als een tweede natuur. Je weet mensen in beweging te krijgen en weet de voortgang van een project te bewaken. Visievorming weet je om te zetten in concrete acties of een strategisch beleidsplan. Daarnaast:

 • Je hebt een afgeronde HBO of academische opleiding; 
 • Ben je al geruime tijd werkzaam (minimaal 5 jaar) in een advies-/managementrol of beleidsfunctie binnen de publieke sector; 
 • Ben je politiek sensitief en begrijp je welke impact veranderingen binnen het publieke domein kunnen hebben; 
 • Ben je bekend met het reilen en zeilen binnen het domein Zorg en Veiligheid; 
 • Ben je een ondernemende en resultaatgerichte professional die op elk niveau in de organisatie kan communiceren; 
 • Beschik je over coachende vaardigheden en neem het voortouw in de bevordering van de professionaliteit van het team/organisatie; 
 • Ben je daadkrachtig, een verbinder en in staat als Senior Adviseur op te treden in besluitvormingstrajecten; 
 • Heb je inzicht in de specifieke organisatorische en bestuurlijke verhoudingen binnen overheden en beschik je over een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit;
 • Combineer je een klantgerichte houding met analytisch en strategisch vermogen;
 • Ben je in staat om zelfstandig en actief te opereren in netwerken en multidisciplinaire teams.
 • Tot slot voel je je thuis in het Zorg- en Veiligheidsdomein.  

Wij ondersteunen gemeenten bij het creëren van een leefbare samenleving. Dit doen wij door ons in te zetten voor de professionalisering van teams binnen het zorg- en veiligheidsdomein, het versterken van ketensamenwerking en inhoudelijke advisering op zorg- en veiligheidsthema’s binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Denk hierbij aan thema’s als verwarde personen en jeugd en veiligheid. Hiervoor zoeken we gedreven mensen zoals jij.

Ons uitgangspunt is dat het ook anders kan. Een (strategisch) adviesrapport hoeft niet altijd een dik boekwerk te zijn en een adviseur kan prima de mouwen opstropen om het advies meteen in de praktijk te brengen en een verandering tot stand te brengen. We doen ons werk met veel passie, inzet en gedrevenheid. Altijd in verbinding met anderen, want

We vormen een hecht team dat graag met elkaar optrekt. We willen met elkaar groeien en ontwikkelen. Als team komen we daarom regelmatig samen op ons kantoor in Driebergen om te werken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Maar ook online weten we elkaar te vinden.

We werken natuurlijk veel bij de opdrachtgevers door het land. Tijd- en plaatsonafhankelijk werken helpt ons met elkaar te verbinden, opdrachten efficiënt uit te voeren en een goede balans tussen werk en privé te houden.

We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich door in onze organisatiecultuur. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samenwerken met jou en met externe partijen doen we op basis van vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is er openheid en respect voor elkaar.

Wij bieden een interessante functie in een uitdagende organisatie met ontwikkelingsmogelijkheden en verantwoordelijkheden . Het salaris op fulltime basis (40 uur) bedraagt tussen de € 5.000 en € 6.500,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast dit salaris zijn er andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een eindejaarsbonus.

HOE VERDER

Enthousiast geworden over deze mooie rol van Adviseur Zorg en Veiligheid en ons team? Stuur je cv en motivatie (max 1 A4) ten name van Abdelhak Belkasmi, naar info@in-sync.nl. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op aan de hand van je sollicitatie. 

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg met elkaar plaats. 

Nog niet helemaal overtuigd of de functie van adviseur iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Neem in dat geval gerust contact op met Abdelhak Belkasmi, 06 26 95 83 42 of Solange Jacobsen, 06 11 29 81 68. Of via de e-mail: Abdelhak@in-sync.nl of Solange@in-sync.nl. 

Wil je ons team komen versterken als Adviseur Zorg en Veiligheid? Dan horen we graag van je!

Welkom bij In-sync

Wij zijn een nieuw advies- en trainingsbureau op het gebied van Zorg en Veiligheid.