In-Sync

Adviseur Zorg en Veiligheid

 We zoeken ter uitbreiding van ons team een Adviseur Zorg en Veiligheid (minimaal 3 jaar relevante werkervaring). Wil je een uitdagende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en een omgeving waarin jouw bijdrage er echt toe doet? Lees dan snel verder, want misschien ben jij wel de nieuwe collega die wij zoeken. 

full time

JOUW ROL

 Als adviseur bij ons werk je voornamelijk bij gemeenten en samenwerkingsverbanden. Je bent actief op opdrachten die op het snijvlak van zorg en veiligheid liggen. Dat kan van alles zijn. Denk aan de aanpak van multi-probleemgezinnen, woonoverlast, problematische jeugdgroepen, radicalisering, polarisatie, online criminaliteit en digitale veiligheid. Het gaat vaak om complexe vraagstukken die een integrale aanpak nodig hebben. Verbinding en samenwerking tussen betrokken partijen zijn hierbij bepalende succesfactoren. Wat het thema ook is, de vraag die altijd centraal staat is hoe jij partijen (beter) met elkaar kunt verbinden. Je draagt zelf actief bij aan het organiseren van die samenwerking. 

Je bent in staat om vanuit verschillende rollen aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als beleidsadviseur of projectleider. Daarnaast bouw je aan een sterk netwerk. Met dat netwerk weet je kansen voor samenwerkingen te creëren en opdrachten voor jezelf en het team te verzilveren. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en weet dit te vertalen naar ideeën voor nieuwe producten en diensten. 

Opdrachten kunnen sterk verschillen van duur. Sommige zijn voor een paar maanden, andere voor een jaar of soms langer. Het is ook mogelijk om meerdere opdrachten tegelijkertijd te doen. 

OVER JOU

  • Je hebt een afgeronde HBO of academische opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het (gemeentelijk) zorg- en/of veiligheidsdomein;
  • Je wil een bijdrage leveren aan een leefbare samenleving;
  • Je bent procesmatig sterk onderlegd en hebt kennis van (de uitdagingen en valkuilen in) ketensamenwerking;
  • Je staat stevig in je schoenen en houdt van de uitdaging om organisaties in beweging te krijgen; 
  • Je bent communicatief vaardig, legt gemakkelijk verbinding met mensen en je vindt het leuk om inhoudelijk het verschil te maken; 
  • Projectmatig werken voelt voor jou als een tweede natuur. Je werkt zelfstandig en doelgericht. Je weet je werk goed te organiseren en communiceert proactief over de voortgang van resultaten; 
  • Je bent een open, positief-kritische sparringpartner voor collega’s en zoekt hen ook graag op voor input en intervisie; 
  • Je bent politiek sensitief en begrijpt welke impact veranderingen binnen het publieke domein kunnen hebben. 

Wij ondersteunen gemeenten bij het creëren van een leefbare samenleving. Dit doen wij door ons in te zetten voor de professionalisering van teams binnen het zorg- en veiligheidsdomein, het versterken van ketensamenwerking en inhoudelijke advisering op zorg- en veiligheidsthema’s binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Denk hierbij aan thema’s als verwarde personen en jeugd en veiligheid. Hiervoor zoeken we gedreven mensen zoals jij.

Ons uitgangspunt is dat het ook anders kan. Een (strategisch) adviesrapport hoeft niet altijd een dik boekwerk te zijn en een adviseur kan prima de mouwen opstropen om het advies meteen in de praktijk te brengen en een verandering tot stand te brengen. We doen ons werk met veel passie, inzet en gedrevenheid. Altijd in verbinding met anderen, want we zijn van mening: “Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”. 

We vormen een hecht team dat graag met elkaar optrekt. We willen met elkaar groeien en ontwikkelen. Als team komen we daarom regelmatig samen op ons kantoor in Driebergen om te werken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Maar ook online weten we elkaar te vinden.

We werken natuurlijk veel bij de opdrachtgevers door het land. Tijd- en plaatsonafhankelijk werken helpt ons met elkaar te verbinden, opdrachten efficiënt uit te voeren en een goede balans tussen werk en privé te houden.

We houden van vrijheid in onze manier van werken. Dat vertaalt zich door in onze organisatiecultuur. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samenwerken met jou en met externe partijen doen we op basis van vertrouwen en individuele verantwoordelijkheid. In het team is er openheid en respect voor elkaar.

Wij bieden een interessante functie in een uitdagende organisatie met ontwikkelingsmogelijkheden en verantwoordelijkheden . Het salaris op fulltime basis (40 uur) bedraagt tussen de € 3.500 en € 5.500,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast dit salaris zijn er andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een eindejaarsbonus. 

HOE VERDER

Enthousiast geworden over deze mooie rol van Adviseur Zorg en Veiligheid en ons team? Stuur je cv en motivatie (max 1 A4) ten name van Abdelhak Belkasmi, naar info@in-sync.nl. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op aan de hand van je sollicitatie. 

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg met elkaar plaats. 

Nog niet helemaal overtuigd of de functie van adviseur iets voor jou is, maar smaakt het wel naar meer? Neem in dat geval gerust contact op met Abdelhak Belkasmi, 06 26 95 83 42 of Solange Jacobsen, 06 11 29 81 68. Of via de e-mail: Abdelhak@in-sync.nl of Solange@in-sync.nl. 

Wil je ons team komen versterken als Adviseur Zorg en Veiligheid? Dan horen we graag van je!

Welkom bij In-sync

Wij zijn een nieuw advies- en trainingsbureau op het gebied van Zorg en Veiligheid.